Lucande Virvera LED-boogvloerlamp, rond, zwart – Lampen24

De Lucande Virvera LED-boogvloerlamp, rond, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LUCANDE is snel bij u thuis bezorgd.

328.90

SKU: bdd65a7406dc Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lucande Virvera LED-boogvloerlamp, rond, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lucande Virvera LED-boogvloerlamp, rond, zwart van  LUCANDE is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Edele LED-booglamp Virvera in een modern jasje – ideaal als woonkamerverlichting Virvera slaat met haar filigrane en toch expansieve design een goed figuur in moderne woonkamers. Het oppervlak van het aluminium frame is zwart, wat er opvallend uitziet en een zekere koelte creëert. De kap is meer een ring en deze kan worden gedraaid, zodat het licht van de LED’s niet alleen naar beneden kan schijnen en daar voldoende licht geeft om te lezen, maar ook naar het plafond kan wijzen en dan de functie van een schijnwerper kan aannemen, wat een zeer aangenaam en zacht licht oplevert dat een bijzonder huiselijke uitstraling heeft. De voetschakelaar zit in de toevoerleiding van de LED boog vloerlamp en naast een bank met een eigentijds design ziet Virvera er zeer elegant en subliem uit. Bestel de Lucande Virvera LED-boogvloerlamp, rond, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lucande Virvera LED-boogvloerlamp, rond, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart