Fontana Arte Yumi – elegante design led-booglamp – Lampen24

De Fontana Arte Yumi – elegante design led-booglamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Fontana Arte is snel bij u thuis bezorgd.

2,226.70

SKU: f858c32639a8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Fontana Arte Yumi – elegante design led-booglamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Fontana Arte Yumi – elegante design led-booglamp van  Fontana Arte is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Interessante LED-bogenlamp Yumi met 18 watt lichtbronDe LED-bogenlamp Yumi straalt vooral in donkere ruimtes en is nog nooit eerder vertoond. Hij is 230 cm hoog en heeft een projectie van 210 cm. Daarmee heeft hij de afmetingen om zelfs in grotere ruimtes met diepe schrijf- of vergadertafels effectief te zijn. Hij staat stabiel op een voet met een diameter van 50 cm, waardoor hij bijna overal kan worden geïntegreerd. Overal gemaakt van metaal, combineert de ontwerper Shigeru Ban hier de mogelijkheden van koolstofvezels. Zo is de extreem dunne, maar tegelijkertijd flexibele structuur van de booglamp realiseerbaar. Aan het uiteinde zijn LED’s geïntegreerd met een totaal vermogen van 18 watt, die een uitgebreide verspreiding van het licht mogelijk maken. Alleen al de kleur maakt een combinatie met verschillende inrichtingsstijlen denkbaar. De lamp maakt deel uit van de collectie van de Italiaanse fabrikant Fontana Arte. Sinds het begin van de jaren 1930 ontwikkelt en produceert het bedrijf hoogwaardige, duurzame en tijdloos elegante woonlampen voor elk doel.. Bestel de Fontana Arte Yumi – elegante design led-booglamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Fontana Arte Yumi – elegante design led-booglamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart