Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double, nikkel gebor. – Lampen24

De Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double, nikkel gebor. is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Nordlux is snel bij u thuis bezorgd.

62.90

SKU: d3e125a67089 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double, nikkel gebor. bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double, nikkel gebor. van  Nordlux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED badkamerwandlamp Helva Double met muurbeugel in geborsteld nikkel Helva Double is een wandlamp die voldoet aan alle eisen van een moderne lichtbron voor de badkamer. Het is uitgerust met een Moodmaker touch dimmer. Hierdoor kan de helderheid van het licht worden geregeld en kan ook de lichtkleur worden omgeschakeld van warm wit of universeel wit. De hoogwaardige LED’s geven de kleuren van objecten in de omgeving getrouw weer.. Bestel de Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double, nikkel gebor. nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Nordlux LED badkamer wandlamp Helva Double, nikkel gebor. – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart