Linea Light Skinny – een LED wandlamp ook voor de badkamer – Lampen24

De Linea Light Skinny – een LED wandlamp ook voor de badkamer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Linea Light is snel bij u thuis bezorgd.

479.90

SKU: e3a0f17eaedf Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Linea Light Skinny – een LED wandlamp ook voor de badkamer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Linea Light Skinny – een LED wandlamp ook voor de badkamer van  Linea Light is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Skinny – een LED-wandarmatuur met IP44-beschermingSkinny is een LED-wandarmatuur in de vorm van een lichtplank, ontworpen in een heldere en elegante stijl die moderne technologie combineert met minimalistische elegantie. Het armatuur van aluminium is gelakt met witte krimplak, waardoor het een licht gestructureerd oppervlak heeft. De diffuser van polymethylmethacrylaat werd verwerkt in een laserzeefdrukproces. De 70 cm brede Skinny LED wandlamp is ideaal voor montage boven de badkamerspiegel.. Bestel de Linea Light Skinny – een LED wandlamp ook voor de badkamer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Linea Light Skinny – een LED wandlamp ook voor de badkamer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart