Lindby Okke LED badkamerspiegel lamp, zwart – Lampen24

De Lindby Okke LED badkamerspiegel lamp, zwart is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

57.90

SKU: 720ea23d7f47 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Okke LED badkamerspiegel lamp, zwart bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Okke LED badkamerspiegel lamp, zwart van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwarte LED-spiegelarmatuur Okke voor de badkamer in langwerpige vormDeze zwarte wandlamp met haar langwerpige vorm is ideaal gemonteerd boven een spiegel, waar ze een goede en gelijkmatige verlichting bereikt omdat een acrylkap als diffuser dient en het licht zo zacht mogelijk naar buiten laat schijnen. Met de hoge beschermingsgraad is ook een goede afdichting verzekerd, zodat Okke als spiegelarmatuur goed beschermd is tegen vocht en zonder problemen in de badkamer kan worden gebruikt. Het zwarte oppervlak ziet er opvallend en elegant uit en heeft een koele uitstraling met een nobel tintje. Omdat de LED’s zuinig zijn in verbruik en toch helder kunnen schijnen, voldoet de technologie aan de moderne normen. Bestel de Lindby Okke LED badkamerspiegel lamp, zwart nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Okke LED badkamerspiegel lamp, zwart – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart