Lindby Elegante badkamerlamp Violetta, wandmontage – Lampen24

De Lindby Elegante badkamerlamp Violetta, wandmontage is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

89.90

SKU: fef5bbccf344 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Elegante badkamerlamp Violetta, wandmontage bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Elegante badkamerlamp Violetta, wandmontage van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Spiegellamp Violeta met opalen kap van glas Kappen die naar boven toe smaller worden kunnen in zeker zin tot de stereotypen van elektrische verlichting gerekend worden. Het is namelijk een heel klassieke, sinds tientallen jaren, misschien zelfs sinds eeuwen terugkerende vorm van verlichting. De kap van deze wandlamp bestaat uit opaalglas dat voor een wonderlijk warme en zachte lichtverdeling zorgt, de wandhouder is van glanzend chroom. Deze harmonische kleur- en materiaalcombinatie past bij vele inrichtingsstijlen en de wandlamp ziet er naast een spiegel fantastisch uit omdat ze een bijzondere elegantie uitstraalt.. Bestel de Lindby Elegante badkamerlamp Violetta, wandmontage nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Elegante badkamerlamp Violetta, wandmontage – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart