FEISS Concord – badkamerspiegel lamp met twee lampjes – Lampen24

De FEISS Concord – badkamerspiegel lamp met twee lampjes is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FEISS is snel bij u thuis bezorgd.

208.90

SKU: 74b1223c3495 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de FEISS Concord – badkamerspiegel lamp met twee lampjes bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De FEISS Concord – badkamerspiegel lamp met twee lampjes van  FEISS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Aantrekkelijk ontworpen badkamerspiegel lamp Concord – met twee lampjes In het ontwerp in koloniale stijl van de bad- en spiegellamp Concord richt de kijker zich op de twee witte glazen lampenkappen, waarvan de hoekige vorm en afgeschuinde randen een fascinerend lichteffect creëren. Ook de zogenoemde “gooseneck” (m.a.w. zwanenhals), die de verbinding tussen montuur en wandhouder vormt, oogt zeer decoratief. Concord – een spiegelverlichting in klassieke-antieke stijl.. Bestel de FEISS Concord – badkamerspiegel lamp met twee lampjes nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: FEISS Concord – badkamerspiegel lamp met twee lampjes – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart