Arcchio Aliras LED badkamer-plafondlamp – Lampen24

De Arcchio Aliras LED badkamer-plafondlamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

69.90

SKU: 1b81f849cba1 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Aliras LED badkamer-plafondlamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende badkamerlampen in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Aliras LED badkamer-plafondlamp van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Discrete, ronde LED glazen plafondlamp Aliras voor de badkamer Aliras overtuigt door een onopvallend uiterlijk en kan daarom in veel badkamers goed worden geïntegreerd. Een chroomkleurige plafondbevestiging wordt in het onderste gedeelte aangevuld met een effen glazen kap die wit is en het licht zachtjes dimt zodat het zacht en gelijkmatig in de kamer wordt verspreid. Dankzij de beschermingsgraad IP44 kan de armatuur worden gebruikt in vochtige ruimtes omdat ze goed beschermd is tegen vocht. Een ander voordeel van dit armatuur is dat het werkt met LED-technologie en daardoor een van de zuinige plafondarmaturen is met een laag stroomverbruik. Bestel de Arcchio Aliras LED badkamer-plafondlamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Aliras LED badkamer-plafondlamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart