Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 – Lampen24

De Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Hera is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 507fde1f9209 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 van  Hera is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Instelbare dynamische inbouwarmatuur met lichtkleur De eenvoudige inbouwarmatuur van kunststof creëert een stijlvolle metalen look met een frame in mat chroomkleur. De armatuur verlicht zonder zichtbare lichtpunten en zonder UV-component. De lichtkleur kan worden ingesteld tussen 2.700 en 5.000 K. De armatuur verlicht met 240 lichtpunten. De armatuur verlicht met 240 lumen als homogene en tegelijk breedstralende verlichting. De armatuur is even gemakkelijk te installeren met enige afstand tussen de armaturen en door middel van een voldoende lange eindkabel van 2,5 meter. Deze heeft een dynamische stekker. Het volledig vlakke ontwerp doet de verlichting in de kamer verdwijnen. Hij kan een kamer op een vriendelijke manier verlichten en een directe, uitgesproken heldere verlichtingssfeer creëren. Hij kan zelfs worden gedimd en optioneel worden aangesloten op een Dynamic controller.. Bestel de Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart