Paulmann LED-spot Nova Coin rond, dimbaar, alu – Lampen24

De Paulmann LED-spot Nova Coin rond, dimbaar, alu is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

27.90

SKU: 385460689296 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann LED-spot Nova Coin rond, dimbaar, alu bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann LED-spot Nova Coin rond, dimbaar, alu van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-inbouwlamp Nova Coin met 3-traps-dimmer Nova Coin is een stijve, aan het plafond gemonteerde LED-spot die zeer eenvoudig te installeren is met klemveren. Zelfs bij een herhaaldelijke installeren en verwijderen blijft het plafond onbeschadigd. Een koppeling met andere spots is mogelijk dankzij de directe aansluiting van 230V door eenvoudige koppeling en zorgt voor een zeer individueel lichtconcept in de kamer. De spot is gemaakt van aluminium en voorzien van IP44-spatwaterbescherming. De constructie van de Nova Coin is zeer vlak, zodat een installatie in kleine holtediepten van 3 tot 3,5 cm ook mogelijk is. De vast ingebouwde LED-lamp straalt warmwit licht in een stralingshoek van 110° naar beneden uit. De ingebouwde 3-traps-dimmer kan worden geactiveerd en geregeld met een gewone lichtschakelaar.. Bestel de Paulmann LED-spot Nova Coin rond, dimbaar, alu nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann LED-spot Nova Coin rond, dimbaar, alu – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart