Paulmann 3-set spot Nova rond, IP44, dimb., wit – Lampen24

De Paulmann 3-set spot Nova rond, IP44, dimb., wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

47.90

SKU: 9eeeba5fd4e4 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paulmann 3-set spot Nova rond, IP44, dimb., wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paulmann 3-set spot Nova rond, IP44, dimb., wit van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED-Spot Nova in een set van 3 met IP44-bescherming en 3-traps-dimmer Het ontwerp van een individueel verlichtingsconcept is mogelijk met de set van 3 LED Spot Nova. Deze kunnen eenvoudig met klemveren in het plafond worden geïnstalleerd en kunnen gemakkelijk op een vrij gekozen afstand met elkaar worden verbonden. De LED-spots zijn van alu gemaakt en zijn rond. De vervangbare LED-lamp met GU10-fitting geeft warm wit licht af in de kamer en kan in drie niveaus worden gedimd met een standaard lichtschakelaar. Dankzij de IP44 spatwaterbescherming kan ze in vochtige ruimtes worden gebruikt .. Bestel de Paulmann 3-set spot Nova rond, IP44, dimb., wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paulmann 3-set spot Nova rond, IP44, dimb., wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart