LEDS-C4 Secret LED wand inbouwlamp – Lampen24

De LEDS-C4 Secret LED wand inbouwlamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk LEDS-C4 is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 4cd8bf611def Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LEDS-C4 Secret LED wand inbouwlamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LEDS-C4 Secret LED wand inbouwlamp van  LEDS-C4 is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

LED wandinbouwlamp Secret van gips De Secret LED wandinbouwarmatuur is ideaal voor accentverlichting in residentiële en commerciële toepassingen. Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. Er werden speciale lenzen gebruikt voor een optimale lichtregeling en het minimaliseren van de restlichtmassa. Geheim kan op een rijtje worden gezet om bijvoorbeeld in de hotelgangen voor voldoende oriëntatieverlichting te zorgen. De behuizing van de inbouwarmatuur is gemaakt van gips en kan worden overschilderd met een hoogwaardige thermoplastische verf die past bij de kleuren van het meubilair. Het benodigde voorschakelapparaat is niet bij de levering inbegrepen en is verkrijgbaar via de accessoires. – Bevestiging van plaatstaal – voor wanddiktes van 9 tot 15 mm. Bestel de LEDS-C4 Secret LED wand inbouwlamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LEDS-C4 Secret LED wand inbouwlamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart