LED inbouwlamp Tripla met glas, brons – Lampen24

De LED inbouwlamp Tripla met glas, brons is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Fabbian is snel bij u thuis bezorgd.

279.90

SKU: c5ddff13ca85 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwlamp Tripla met glas, brons bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwlamp Tripla met glas, brons van  Fabbian is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Magische lichtaccenten met LED inbouwlamp Tripla Het kristalglas dat als lampenkap dient voor LED inbouwlamp Tripla, is veelhoekig van vorm, zodat het eruitziet als grote geslepen kristallen. Als een kristal breekt deze glazen behuizing het licht, waardoor er prachtige lichteffecten in de kamer ontstaan die vooral kunnen worden gezien op het plafond. De Tripla is gedeeltelijk in het plafond ingebouwd, maar steekt met zijn glazen behuizing ook uit in de ruimte. De lamp kan daardoor niet worden omschreven als klassieke inbouwlamp en ook niet als conventionele plafondlamp.. Bestel de LED inbouwlamp Tripla met glas, brons nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwlamp Tripla met glas, brons – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart