Inbouwspot Swing rond, GU10 gezwenkt per 3 wit – Lampen24

De Inbouwspot Swing rond, GU10 gezwenkt per 3 wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Ideallux is snel bij u thuis bezorgd.

39.90

SKU: 3e0c65b5884b Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwspot Swing rond, GU10 gezwenkt per 3 wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwspot Swing rond, GU10 gezwenkt per 3 wit van  Ideallux is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zwenkbare plafond-inbouwspots Zwenkbaar in ronde vorm, set van 3 stuks De ingebouwde spot Swing is een flexibele en vooral tijdloze metgezel. Door zijn eigentijdse en onspectaculaire uitstraling is hij geschikt voor bijna elk modern inrichtingsconcept. De interne armatuurkop, die voorzien is van een GU10 lamp, is zwenkbaar en kan dus gericht worden uitgelijnd. Met Swing kunnen de gewenste objecten in scène worden gezet en kunnen er over het algemeen accenten worden gelegd. Met lampen met een brede stralingshoek snijdt Swing een fijn figuur als gelijkmatige sfeerverlichting, of het nu gaat om een rij met meerdere units in de gang of individueel boven het zitgedeelte.. Bestel de Inbouwspot Swing rond, GU10 gezwenkt per 3 wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwspot Swing rond, GU10 gezwenkt per 3 wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart