BEGA Accenta wandinbouw hoekig ring wit 160lm – Lampen24

De BEGA Accenta wandinbouw hoekig ring wit 160lm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk BEGA is snel bij u thuis bezorgd.

169.90

SKU: 9323215ba450 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de BEGA Accenta wandinbouw hoekig ring wit 160lm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De BEGA Accenta wandinbouw hoekig ring wit 160lm van  BEGA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwarmatuur Accenta met vlak, randloos front De vierkante wandinbouwarmatuur Accenta is bij uitstek geschikt als oriëntatieverlichting in gangen en trappenhuizen om mogelijke struikelgevaren te verlichten en uit te bannen. Het bestaat uit een behuizing van gegoten zink en een deksel van opaal veiligheidsglas, dat zorgt voor een zachte lichtemissie. Aan de smalle buitenkant is een omringende metalen ring bevestigd. Het warme witte licht van de hoogwaardige LED’s geeft de kleuren van de omgeving getrouw weer. Met zijn eenvoudige, moderne uitstraling kan Accenta harmonieus worden geïntegreerd in vele moderne interieurs, zowel in een private als in een publieke omgeving. De armaturenfabrikant BEGA uit Menden geniet een uitstekende reputatie als pionier op het vlak van kwaliteit en technologie. BEGA-producten hebben zich gevestigd in de inrichting van openbare gebouwen op het gebied van gezondheid en zorg, kantoor en administratie, maar ook op het gebied van sport en cultuur. – Levering inclusief holle doos. Bestel de BEGA Accenta wandinbouw hoekig ring wit 160lm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: BEGA Accenta wandinbouw hoekig ring wit 160lm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart