Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver Ø 7,5 cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver Ø 7,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

37.90

SKU: 0fb24215ab31 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver Ø 7,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver Ø 7,5 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zilveren LED-wandlamp Vexi in ronde uitvoering, vervaardigd van aluminium Als u een trap of een gang uitgebreid wilt verlichten zodat mogelijk struikelgevaar wordt weggenomen, zult u niet teleurgesteld worden door de Vexi LED wandlamp. De inbouwarmatuur verdwijnt bijna volledig in de wand en laat alleen een slanke, ronde plaat op het oppervlak achter. Vexi heeft vast geïnstalleerde LED’s, die met behulp van een dipswitch aan de achterzijde van het armatuurhuis qua lichtkleur (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K) kunnen worden ingesteld. Het eenvoudige en compacte design van de LED-inbouwarmatuur Vexi integreert zich gemakkelijk in de rest van het meubilair zonder het te overschaduwen. – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver Ø 7,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver Ø 7,5 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart