LED wallwasher Troop, inbouwlamp met frame – Lampen24

De LED wallwasher Troop, inbouwlamp met frame is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 2d34c1d0c0a6 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED wallwasher Troop, inbouwlamp met frame bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED wallwasher Troop, inbouwlamp met frame van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne wallwasher – LED-inbouwarmatuur Troep met witte omlijsting Ideaal voor het accentueren van witte muren of oppervlakken: De Troop wallwasher is een inbouwarmatuur met vijf warmwitte LED’s die verticale vlakken perfect verlichten, bijvoorbeeld in winkelruimtes. De geïntegreerde LED’s schijnen met een stralingshoek van 30° met een zeer goede kleurweergave. Een wit aluminium frame zorgt voor een strakke afwerking. Opmerking: De LED-driver is niet inbegrepen. Geschikte modellen zijn te vinden in de accessoires.. Bestel de LED wallwasher Troop, inbouwlamp met frame nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED wallwasher Troop, inbouwlamp met frame – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart