LED inbouwspot Ronzano 1 wit-zilver – Lampen24

De LED inbouwspot Ronzano 1 wit-zilver is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk EGLO is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: e205bf3bfda6 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de LED inbouwspot Ronzano 1 wit-zilver bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De LED inbouwspot Ronzano 1 wit-zilver van  EGLO is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED-inbouwarmatuur Ronzano 1 met asymmetrische lichtbundel Met deze ronde LED-inbouwarmatuur Ronzano 1 kunnen interessante lichteffecten worden bereikt, omdat de LED zo in de armatuurkop is geïnstalleerd dat deze het licht asymmetrisch in een hoek uitstraalt. De in het plafond gemonteerde spot kan worden gebruikt om de wand te verlichten, waarbij de hoek van de lichtbundel nog steeds kan worden gevarieerd door de armatuurkop in de inbouwbehuizing te draaien. De LED-inbouwarmatuur Ronzano 1 is gemaakt van staal en de binnenkant van de halfronde armatuurkop is zilverkleurig gelakt. Het warmwitte LED-licht in het armatuur is dimbaar en kan via de huisbekabeling worden gedimd met behulp van een compatibele dimmer. Dimmer niet inbegrepen.. Bestel de LED inbouwspot Ronzano 1 wit-zilver nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: LED inbouwspot Ronzano 1 wit-zilver – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart