Inbouwspot Hyde 1-lamp frame rond IP44 wit – Lampen24

De Inbouwspot Hyde 1-lamp frame rond IP44 wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk FARO BARCELONA is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: f0bc2db440ab Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Inbouwspot Hyde 1-lamp frame rond IP44 wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Inbouwspot Hyde 1-lamp frame rond IP44 wit van  FARO BARCELONA is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Moderne inbouwarmatuur Hyde met beschermingsklasse IP44 De ronde inbouwarmatuur Hyde is ideaal voor badkamers, keukens of gangen. De aangenaam ronde vorm van de armatuur maakt Hyde tot een mooi lichtobject, dat discreet voor een uitstekende verlichting zorgt. Het kan zowel in de particuliere als in de commerciële sector worden gebruikt. In de ingebouwde GU10-contactdoos worden geschikte verlichtingsarmaturen geplaatst. Deze zijn niet inbegrepen en moeten apart worden aangeschaft (zie accessoires).. Bestel de Inbouwspot Hyde 1-lamp frame rond IP44 wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Inbouwspot Hyde 1-lamp frame rond IP44 wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart