Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,5 cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 6d540ebf5e99 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,5 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Ronde LED inbouw wandarmatuur Vexi in zwart aluminium Vexi overtuigt door zijn eenvoudige en compacte ontwerp. Het is gemaakt van aluminium en heeft een zwart oppervlak. Na installatie verdwijnt het armatuurlichaam in de muur en blijft alleen een slanke, ronde plaat over. De armatuur heeft aan de achterzijde een dipschakelaar, waarmee de lichtkleur kan worden ingesteld (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K). Het eenvoudige design van de LED-inbouwwandlamp Vexi integreert zich moeiteloos in de meest uiteenlopende inrichtingsstijlen en kan naar wens worden gecombineerd met andere armaturen uit deze serie. Dus als u op zoek bent naar een eenvoudige wandarmatuur die ideaal is voor de verlichting van een trap of een gang, dan zult u met Vexi niet teleurgesteld zijn. – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zwart Ø 7,5 cm – Lampen24

Merk

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart