Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver 7,5 cm – Lampen24

De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver 7,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: e291b5821aa6 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver 7,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver 7,5 cm van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Hoekige LED-inbouwwandarmatuur Vexi van aluminium in zilver De Vexi LED wandinbouwarmatuur zorgt voor een betrouwbare verlichting van trappen of gangen, waardoor gevaarlijk struikelgevaar wordt vermeden. Het armatuurlichaam wordt in de wand geïnstalleerd, met achterlating van een slanke, vierkante plaat in het midden waarin zich de permanent geïnstalleerde LED’s bevinden. Deze LED’s kunnen met behulp van een dipswitch aan de achterzijde op een bepaalde lichtkleur (2.700 K, 3.000 K en 4.000 K) worden ingesteld, zodat zij aan de persoonlijke behoeften kunnen worden aangepast. De zilveren kleur van de LED-inbouwwandarmatuur Vexi rondt het eenvoudige design af en integreert zich moeiteloos in de meest uiteenlopende interieurstijlen. – CCT – Doorvoerbedrading mogelijk. Bestel de Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver 7,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Arcchio Vexi LED inbouwlamp CCT zilver 7,5 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart