Paul Neuhaus Elegante booglamp MANI met snoerschakelaar – Lampen24

De Paul Neuhaus Elegante booglamp MANI met snoerschakelaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk PAUL NEUHAUS is snel bij u thuis bezorgd.

212.14

SKU: 8bd51338cbb7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Paul Neuhaus Elegante booglamp MANI met snoerschakelaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Paul Neuhaus Elegante booglamp MANI met snoerschakelaar van  PAUL NEUHAUS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Booglamp MANI met halfrond frame en marmeren voet Booglampen worden steeds vaker gebruikt als aanvullende verlichting in woonkamers – die dan vaak als hoofdverlichting wordt gebruikt – en dat is geen wonder, want bijna geen enkele conventionele vloerlamp is in staat om de elegantie te creëren die van een booglamp uitgaat. De gebogen vorm van de arm of het frame geeft een armatuur iets zwierigs en harmonieus en maakt het bovenal mogelijk om hem zo te plaatsen dat de voet zich bijvoorbeeld achter de bank bevindt, maar het licht de salontafel verlicht. De halfronde kap is gemaakt van robuust acryl en vormt een perfecte aanvulling op het visuele uiterlijk. De schakelaar bevindt zich in de voedingskabel. Die heeft een lengte van 2 meter.. Bestel de Paul Neuhaus Elegante booglamp MANI met snoerschakelaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Paul Neuhaus Elegante booglamp MANI met snoerschakelaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart