Lindby Zara LED-booglamp met voetdimmer – Lampen24

De Lindby Zara LED-booglamp met voetdimmer is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk LINDBY is snel bij u thuis bezorgd.

169.90

SKU: dd2b6d62a1ba Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lindby Zara LED-booglamp met voetdimmer bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lindby Zara LED-booglamp met voetdimmer van  LINDBY is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Boogvormige vloerlamp Zara met mat nikkeloppervlak Zara past goed bij allerlei moderne, puristische interieurs. Door de boogvorm kan de vloerlamp eenvoudig achter de bank worden geplaatst, waardoor de lichtval ook meer afelegen punten bereikt. De kap van de booglamp is van metaal en is in de vorm van een koepel gehouden of presenteert zich als een halve bol. Net als de rest van het montuur is het oppervlak van mat nikkel, wat elegant en aantrekkelijk is. De helderheid kan traploos worden gevarieerd met de geïntegreerde voetdimmer.. Bestel de Lindby Zara LED-booglamp met voetdimmer nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lindby Zara LED-booglamp met voetdimmer – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart