Design vloerlamp staal incl. LED met touch dimmer – Notia

De Design vloerlamp staal incl. LED met touch dimmer – Notia is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Design vloerlamp staal incl. LED met touch dimmer – Notia en haal hem snel in huis.

79.95

SKU: 617ab6039713 Categorie: Tags: , ,

De vloerlampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Design vloerlamp staal incl. LED met touch dimmer – Notia welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 79.95  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Design vloerlamp staal incl. LED met touch dimmer – Notia van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Design vloerlamp staal incl. LED met touch dimmer – Notia is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Ja specs: Extra functies: Inclusief dimmer, Inclusief touch functie Notia is een klassieker onder de vloerlampen. Met zijn verstelbare arm bepaal je zelf waar het licht naar toe schijnt. Super handig! De vloerlamp is gemaakt van staal, dat zorgt ervoor dat hij tijdloos is. Hij heeft een hoogte van 146 cm, breedte van 22,5 cm en een lengte van 55 cm. De voet heeft een diameter van 22,5 cm en een hoogte van 3,5 cm. Dit artikel wordt met snoer (180 cm) en stekker geleverd. Notica wordt inclusief niet-vervangbare LED verlichting geleverd. Met een lichtsterkte van 2.700 Kelvin en 900 lumen is het een echte krachtpatser! Gelukkig is het licht ook dimbaar met de touch dimmer aan de bovenzijde van de lamp. Zo bepaal je zelf de lichtsterkte. Notia gaat gemiddeld 20.000 branduren mee. Een hele fijne lamp voor in de woonkamer! 55 cm x 22.5 cm x 146 cm ( l x b x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Design vloerlamp staal incl. LED met touch dimmer – Notia

  • vloerlampen,binnenverlichting,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Specificaties: Design vloerlamp staal incl. LED met touch dimmer – Notia

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart