Vintage vloerlamp antiek goud 45 cm 4-lichts – Linden

De Vintage vloerlamp antiek goud 45 cm 4-lichts – Linden is nu goed geprijsd bij Lamp en licht en eenvoudig online besteld. Bestel de Vintage vloerlamp antiek goud 45 cm 4-lichts – Linden en haal hem snel in huis.

275.00

SKU: b57c8c1303bd Categorie: Tags: , ,

De vloerlampen 2022 collectie van de diverse aanbieders is inmiddels verkrijgbaar, zo ook de Vintage vloerlamp antiek goud 45 cm 4-lichts – Linden welke u online kunt bestellen bij Lamp en licht. Met een prijs van 275.00  is de netjes geprijsd en snel geleverd. De lamp Vintage vloerlamp antiek goud 45 cm 4-lichts – Linden van het merk QAZQA is op dit moment nog ruim voldoende op voorraad.

De Vintage vloerlamp antiek goud 45 cm 4-lichts – Linden is gemaakt van degelijk materiaal en het merk QAZQA staat erom bekend dat ze goedkoop zijn, maar toch degelijke spullen maken die lang meegaan.  Op werkdagen voor 20u besteld, morgen in huis! Gratis verzending en retourneren. Inclusief lichtbron: Nee specs: Extra functies: Dimbaar, dimmer niet inbegrepen VloerlampLindenvoelt zich helemaal thuis in eenklassiekinterieur. De lamp is gemaakt vanstaalen is afgewerkt in hetgoud. Met2lichtpunten is dezevloerlampeen uitblinker in elke ruimte. De lamp heeft een diameter van45cm en een hoogte van158cm. DevloerlampheeftE27fittingen. Zorg dat je de lichtbronnen er nog los bij besteld. Het artikel wordt met snoer en stekker geleverd. Het snoer is345cm lang. Lindenis dimbaar, waardoor je eenvoudig de sfeer aanpast. Let op: dezevloerlampkomt exclusief dimmer. Dé toevoeging aan jouw interieur,Linden! 45 cm x 158 cm ( d x h ) Bestel deze hanglamp nu bij Lamp en Licht en haal een mooie lamp in huis.

Specificaties Vintage vloerlamp antiek goud 45 cm 4-lichts – Linden

  • vloerlampen,binnenverlichting,,,,,,woonkamer-lampen,verlichting-per-ruimte,,,,,,,

Specificaties: Vintage vloerlamp antiek goud 45 cm 4-lichts – Linden

Merk

Kleur

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart