Bopp Bow – LED-booglamp, dimbaar – Lampen24

De Bopp Bow – LED-booglamp, dimbaar is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk BOPP is snel bij u thuis bezorgd.

1,487.75

SKU: 427de3853d7d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Bopp Bow – LED-booglamp, dimbaar bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Bopp Bow – LED-booglamp, dimbaar van  BOPP is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegant gebogen – Bow LED booglamp met dimmer De imposante Bow LED booglamp is een vloerlamp van een bijzondere soort. Het is niet alleen indrukwekkend vanwege zijn omvang, maar ook vanwege de functionaliteit en de kwaliteit van de armatuur. Drie afzonderlijke aluminium bogen vormen een elegante structuur. De drie geïntegreerde LED-strips schijnen met hun warmwitte licht zacht en niet-verblindend en verlichten elke ruimte op een unieke manier. Terwijl de middelste LED-band een direct licht naar beneden produceert, zijn de LED-banden in de buitenste twee bogen bovenaan geïnstalleerd zodat zij het licht indirect naar het plafond uitstralen. Hierdoor ontstaat een zeer uitnodigend lichteffect dat de hele ruimte vult. De LED’s kunnen comfortabel afzonderlijk worden gedimd en via twee schakelaars worden in- en uitgeschakeld. Zo kan de lichtsterkte van de Bow LED-boogarmatuur op elk moment individueel worden aangepast en ingesteld. Ook de Bow LED-boogarmatuur is een product “Made in Germany”. Het behoort tot de productfamilie van de traditionele onderneming Bopp Leuchten uit het Odenwald, die sinds 1912 hoogwaardige binnenverlichting produceert.. Bestel de Bopp Bow – LED-booglamp, dimbaar nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Bopp Bow – LED-booglamp, dimbaar – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart