Lucide Vloerlamp Mesh, zwart, booglamp – Lampen24

De Lucide Vloerlamp Mesh, zwart, booglamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Lucide is snel bij u thuis bezorgd.

291.90

SKU: 6a315199979d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Lucide Vloerlamp Mesh, zwart, booglamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Lucide Vloerlamp Mesh, zwart, booglamp van  Lucide is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Mesh vloerlamp in een moderne booglamp uitvoering Booglampen genieten een steeds grotere belangstelling, wat zeker voor een groot deel te danken is aan hun veelzijdigheid. Het gebogen armatuur Mesh is ideaal voor gebruik in leesruimtes. Door zijn flexibele plaatsing kan hij op vele plaatsen als aanvullende verlichting worden gebruikt. Door de uitstekende boog kan hij bijvoorbeeld achter de bank staan en verlicht hij de zithoek direct van bovenaf. Het heeft een zeer modern en individueel ontwerp. De kooilampkap van metaalgaas straalt een extravagante energie uit, die in combinatie met de zwaaiende arm voor een harmonieuze overgang zorgt. Toch heeft de Mesh vloerlamp een zeer minimalistische uitstraling en past hij elegant in de kamer. Voor een comfortabelere bediening is in de toevoerleiding een schakelaar geïntegreerd voor het in- en uitschakelen.. Bestel de Lucide Vloerlamp Mesh, zwart, booglamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Lucide Vloerlamp Mesh, zwart, booglamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart