Forestier vloerlamp Carpa, zwart, hoogte 200 cm – Lampen24

De Forestier vloerlamp Carpa, zwart, hoogte 200 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De booglamp van het merk Forestier is snel bij u thuis bezorgd.

1,411.67

SKU: 5bc29aa8ef50 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Forestier vloerlamp Carpa, zwart, hoogte 200 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Forestier vloerlamp Carpa, zwart, hoogte 200 cm van  Forestier is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vegende vloerlamp Carpa met beweegbare kap Ontworpen als een booglamp maakt de grote vloerlamp Carpa Allen indruk met haar ongewone ontwerp. Ontwerpster Jette Die houdt van geometrische vormen en gebruikt traditionele materialen om dergelijke draadconstructies te maken. Ze is ervan overtuigd dat geen enkel meubelstuk, hoe mooi ook, ooit volledig tot zijn recht komt zonder de juiste verlichting en daarom ontwerpt ze functionele producten die een gevoel van welzijn creëren. Dit heeft ze bereikt met Carpa – de platte, Gross, naar beneden openende kap is een vlechtwerk van draad en katoen. Die onmiskenbare Form zorgt voor sfeervol licht, waarvan het effect wordt beïnvloed door bewuste details. Onder de te gebruiken lamp houden fijne stutten een kom vast die in het midden een geïntegreerd gat heeft en naar beneden is gebogen. Hierdoor wordt het licht naar het vloeroppervlak gericht, maar ook gereflecteerd door het metalen oppervlak en naar boven gereflecteerd, waar het door de fijne mazen van het katoenweefsel tevoorschijn komt en betoverende patronen in de ruimte tekent. De stabiele, ronde basis houdt de uitstekende, sierlijke arm vast en zorgt voor de nodige stabiliteit. Das zwarte uiterlijk past compromisloos in tal van inrichtingsstijlen en verrijkt woonruimtes met een decoratief en praktisch verlichtingsobject dat ook achter een Gross bank kan worden geplaatst. De bediening gaat moeiteloos via een voetschakelaar.. Bestel de Forestier vloerlamp Carpa, zwart, hoogte 200 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Forestier vloerlamp Carpa, zwart, hoogte 200 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart