Smart Hanglampen Met WiFi-Technologie van Lamp en Licht

Slimme verlichting verandert echt hoe we thuis leven en onze ruimtes managen. Stel je voor: hanglampen die niet alleen je kamer mooier maken, maar ook slimmer. Die lampen aan je plafond? Ze kunnen meer dan alleen licht geven. Met WiFi-connectiviteit, zoals bij de zwarte hanglamp met rookglas en geïntegreerde WiFi G95 lampen, koppel je ze simpelweg aan je bestaande smart home systemen zoals Google Home, Amazon Alexa, of Apple HomeKit. Zo pas je met een simpel commando of een swipe op je smartphone de sfeer in je huis aan. Licht dimmen voor een filmavondje of feller zetten voor een thuiswerkdag, het kan allemaal automatisch. Deze slimme hanglampen combineren topdesign met topfunctionaliteit, waardoor ze niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook bijdragen aan een energiezuinig en slim huis. Klaar om je huisverlichting een flinke upgrade te geven?

Esthetisch en Functioneel Ontwerp bij de Sandra Hanglamp

De Sandra hanglamp is uitgevoerd in stijlvol zwart met smoke glas dat een zachte, verspreide verlichting creëert. Dit type glas is ideaal om een ontspannen en toch luxueuze sfeer te bevorderen, perfect voor woonkamers, slaapkamers, of zelfs stijlvolle kantooromgevingen. Het zwarte frame en de rookglazen kap geven de lamp een modern, maar tijdloos uiterlijk dat naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen, van modern minimalisme tot industriële chic. Wat de Sandra hanglamp bijzonder maakt, zijn haar slimme functionaliteiten. Uitgerust met acht WiFi G95-lampen, kan deze hanglamp via een smartphone-app of spraakassistenten zoals Google Home, Amazon Alexa of Apple HomeKit worden bediend. Gebruikers kunnen eenvoudig de helderheid, kleurtemperatuur en zelfs de kleur van het licht aanpassen om de perfecte ambiance voor elke gelegenheid te creëren.

Deze hanglamp is verkrijgbaar bij Lamp en Licht en geeft je interieur een leuke en mooie boost. Bekijk nu alle foto’s en specificaties eenvoudig online.

Specificaties van Smart Hanglamp Zwart met Smoke Glas incl. 8 WiFi G95 – Sandra

 • Modelnaam: Sandra
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: Metaal en rookglas
 • Aantal Lampen: 8
 • Type Lamp: WiFi G95 LED-lampen
 • Connectiviteit: WiFi-compatibel
 • Compatibiliteit: Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit
 • Bediening: App-gestuurd en spraakbesturing via compatibele smart home systemen
 • Lichtregeling: Dimbaar, aanpasbare kleurtemperatuur en kleurinstellingen
 • Energie-efficiëntie: LED-technologie voor verminderd energieverbruik
 • Afmetingen: Specificatie van de afmetingen afhankelijk van het model
 • Installatie: Plafondmontage, inclusief montagemateriaal
 • Gebruiksdoel: Geschikt voor binnenverlichting in huishoudelijke en commerciële ruimtes
 • Extra Functies: Programmeerbare scenario’s zoals ‘Welkom thuis’ of ‘Goede nacht’ voor automatische lichtaanpassingen
 • Garantie: Standaard fabrieksgarantie (duur afhankelijk van de leverancier)

 

Energie-efficiëntie en Duurzaamheid

Naast het stijlvolle ontwerp en de geavanceerde technologie, is de Sandra hanglamp ook ontworpen met oog op duurzaamheid en energie-efficiëntie. De LED-technologie in de WiFi G95-lampen zorgt voor een lange levensduur en een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik vergeleken met traditionele verlichtingsoplossingen. Dit draagt niet alleen bij aan een lagere energierekening, maar helpt ook de ecologische voetafdruk van je huis te verkleinen. Het gebruiksgemak van de Sandra hanglamp met haar smart features biedt niet alleen comfort, maar verhoogt ook de veiligheid in huis. Door verlichtingsschema’s te programmeren, zoals ‘Welkom thuis’ of ‘Goede nacht’, kun je altijd een goed verlicht huis betreden of verlaten, wat een veiliger gevoel geeft.

De Smart Hanglamp Zwart met Smoke Glas incl. 8 WiFi G95 – Sandra is een perfecte mix van stijl, technologie en duurzaamheid, waardoor het een onmisbare toevoeging is voor elk modern huishouden dat streeft naar zowel esthetiek als functionaliteit in hun verlichting.

Smart Hanglampen Met WiFi-Technologie van Lamp en Licht
Smart Hanglampen Met WiFi-Technologie van Lamp en Licht

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart