Industrielampen de trend

De industrielamp is het begrip van 2015/2016 geworden en blaast een nieuw leven in oude designs. De industrielamp is namelijk niets anders dan een lamp met een robuust uiterlijk welke in het verleden ontworpen werden voor fabriekshallen, en waren gemaakt om tegen een stootje te kunnen. De industrielamp anno nu is een hanglamp/ staande lamp welke een robuust uiterlijk heeft en zo op het eerste gezicht ook wel tegen een stootje kan. Dit is echter lang niet altijd het geval dus wel iets om op te letten, want de industrielampen die u voor thuis bij de lampenwinkels kunt kopen zijn iets anders gemaakt 😉

Modern en robuust

De huiskamer trends zijn zoals elk jaar weer heel divers met een paar uitspringende elementen. Waar een aantal jaar geleden de algemene trend was om je huis strak en modern in te richten is dit in de loop der jaren veranderd naar een meer landelijke look and feel. Grove lijnen, wat grotere elementen en veel hout kwam in het landelijke naar voren en zo ook in de lampen, maar nu met de nieuwste trend gaan we wat meer richting de rvs look and feel. De industrielamp is namelijk een lamp welke over het algemeen van metaal/rvs is gemaakt en waarbij de kabels en schroeven duidelijk zichtbaar zijn. Ter vergelijking bij een moderne lamp van een aantal jaar geleden was zelfs het stroomdraadje een doorn in het oog welke uit de lamp natuurlijk naar een stroombron moest gaan.

Bij de industrielamp is dit dus min of meer en vereiste. Geen fijne lijntjes, maar gewoon een lomp en robuuste lamp. Ideaal voor op kantoor om het wat stoerder te krijgen, maar er zijn ook mooie hanglampen voor boven de eettafel bijvoorbeeld. Het geeft uw huis meteen een andere look and feel zonder dat u veel werk hoeft te doen.

Onze shop

We hebben bij goedkope lampen hiervoor voor u natuurlijk ook een collectie industrielampen verzameld welke qua afmetingen nog best wel meevallen, het is meer dat het uiterlijk doet vermoeden dat de lamp groot is. Bekijk de collectie industrielampen hier en dan ziet u precies wat een industrielamp is.

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart