Buitenverlichting 2016

buitenverlichting-2016De lente is langzaam begonnen en dan begint het bij veel mensen toch weer te kriebelen om naar buiten te gaan. Door deze kriebels gaat u waarschijnlijk ook weer eens wat beter naar de tuin kijken en wat er nog gedaan moet worden om hem heerlijk zomer klaar te maken. Een mooie en goede buitenverlichting is daarbij natuurlijk ook een belangrijk iets, iedereen heeft namelijk wel een buitenlamp hangen bij de schuur of aan de woning, maar waar in het verleden het puur ging om verlichting buiten is die trend de laatste jaren toch wel veranderd. De buitenverlichting 2016 is qua trend niet anders. U kunt namelijk kiezen uit vele soorten lampen, van simpele lantaarntjes tot de mooiste design lampen voor buiten. Maar ook voor de verlichting in de tuin zelf heeft u deze lente/zomer weer een ruime keuze uit honderden soorten lampen met de mooiste effecten.

Moderne buitenverlichting

Deze trend zagen we in 2015 ook al op het gebied van buitenverlichting, maar het lijkt ook weer de trend van 2016 te worden. De collectie buitenverlichting 2016 is namelijk erg gericht op strak en modern. Denk daarbij aan brede vierkante palen met LED verlichting in diverse hoogtes, of ronde grondverlichting om uw plant(en)/bomen een mooie look te geven in de schemering. De buitenlampen in de categorie landelijk zijn gelukkig ook dit jaar weer ruim aanwezig, maar moet het toch met minder keuze doen.

Bijna alle buitenverlichting heeft in 2016 de beschikking gekregen over sterke LED lampen zoals de laatste jaren al steeds meer gebruikelijk was. Hierdoor zijn uw buitenlampen geen energievreters meer en hoeft u niet bang te zijn om elke avond uw lampen buiten aan te zetten en een hoge energierekening te krijgen. De huidige LED lampen verbruiken namelijk zo weinig stroom dat de verhouding ongeveer 10 LED lampen op 1 gloeilamp is geworden.

Nu verkrijgbaar

Bij de meeste lampenwinkels zijn de nieuwste collecties voor de lente/zomer 2016 nu beschikbaar en zo ook bij ons. U vind een mix van buitenlampen van vorig jaar welke extra voordelig geprijsd zijn omdat deze uit collectie gaan en dus ook de nieuwste trends voor dit jaar. Bekijk hier onze collectie buitenlampen.

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart