Philips MASTER PL-C 26W – 830 Warm Wit | 4 Pin

Philips MASTER PL-C 26W – 830 Warm Wit | 4 Pin bestel je nu eenvoudig en snel online via Lampdirect.nl. Met de verlichting van Philips zoals de Philips MASTER PL-C 26W – 830 Warm Wit | 4 Pin haal je weer een kwalitatief lamp in huis.

1.77

SKU: 8c3cf788309d Categorieën: , Tags: ,

De Philips MASTER PL-C 26W – 830 Warm Wit | 4 Pin kunt u eenvoudig online bestellen bij LampDirect. Met een prijs van 2.89 is de Philips MASTER PL-C 26W – 830 Warm Wit | 4 Pin netjes geprijsd en binnen 1 dag geleverd. Deze LED lamp van Philips van Philips is van uitstekende kwaliteit en bespaard veel energie. Haal nu lekker voordelig je lichtbron Philips MASTER PL-C 26W – 830 Warm Wit | 4 Pin in huis voor 2.89.

Spaarlampen zijn een veelgebruikte vorm van verlichting. Philips is daarbij een van de bekendste merken en uitvinder van de brug technologie waar deze lamp gebruik van maakt. De Philips master heeft een aantal belangrijke kenmerken: Geschikt voor elektronisch voorschakelapparaat Dimbaar Toepassingsgebied Geschikt voor op- of inbouw Ga voor een zuinigere variant! Geschikt voor elektronisch voorschakelapparaat Deze lamp heeft een 4-pins fitting. Spaarlampen met 4-pins fitting zijn altijd geschikt voor een elektronisch voorschakelapparaat. Een andere lamp past ook niet in deze fitting. Wanneer je huidige spaarlamp niet werkt, zou dit dus ook kunnen komen door een defect voorschakelapparaat. Door de lamp te testen in een ander armatuur, kan je checken welke van de twee defect is. Dimbaar Deze lamp is, met de juiste dimmer, dimbaar tot 10%. Je kunt de lichtsterkte dus afstemmen op de situatie en deze dimmen wanneer je daar behoefte aan hebt. Toepassingsgebied Met de

Specificaties: Philips MASTER PL-C 26W – 830 Warm Wit | 4 Pin

Merk

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart