Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) Starter

Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) Starter bestel je nu eenvoudig en snel online via Lampdirect.nl. Met de verlichting van Noxion zoals de Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) Starter haal je weer een kwalitatief lamp in huis.

SKU: 0787fcf5196e Categorieën: , Tags: ,

De Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) Starter kunt u eenvoudig online bestellen bij LampDirect. Met een prijs van 0.96 is de Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) Starter netjes geprijsd en binnen 1 dag geleverd. Deze LED lamp van Noxion van Noxion is van uitstekende kwaliteit en bespaard veel energie. Haal nu lekker voordelig je lichtbron Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) Starter in huis voor 0.96.

Goed om te weten: Geschikt voor Noxion LED TL buizen Wel of geen starter nodig? Stap over op LED LED starter installeren Geschikt voor Noxion LED TL buizen Deze Noxion Starter is onder andere geschikt voor de Noxion Avant LEDtube T8 Standard serie. Deze LED TL verlichting kenmerkt zich vanwege zijn zuinigheid, lange levensduur en hoge lichtopbrengst.  Wel of geen starter nodig? Check eerst of er bij jouw huidige TL verlichting een starter. Er zijn meerdere mogelijkheden om hier achter te komen. Flikkert een TL buis wanneer je het licht aan zet? Dan is er i.v.m. de opstarttijd van de TL buis gegarandeerd een starter aanwezig. Ook kun je het vaak al zien via de informatie op de buitenkant van het TL armatuur. Kijk ook goed wat de lengte van je TL verlichting is en dat je een LED TL buis kiest van dezelfde lengte. Stap over op LED Wil je overstappen op LED TL verlichting? Dan ga je een duurzame en zeer energiezuinige toekomst tegemoet. Ook heb je geen hinder meer van kosten

Specificaties: Noxion Avant LEDtube T8 Standaard (EM/Direct) Starter

Merk

Aanbieder

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart