Witte led inbouwspot Quentin, 9W – Lampen24

De Witte led inbouwspot Quentin, 9W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 4220215eed97 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Witte led inbouwspot Quentin, 9W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Witte led inbouwspot Quentin, 9W van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Quentin – Led inbouwspots met verstelbaar inzetstuk Led inbouwspots zijn populair en dat is niet verwonderlijk. Ze scoren niet alleen met een laag energieverbruik, maar ook met een lange levensduur. In het geval van inbouwspot Quentin komt daarbij ook een zeer subtiel ontwerp, omdat de behuizing is uitgevoerd in tijdloos wit. De fitting is niet vast verbonden met de behuizing, maar kan tot een hoek van 30° worden gedraaid, zodat u de lichtval naar wens kunt aanpassen. De lichthoek van de led’s bedraagt 36°. Geschikt voor een inbouw-diameter van 8,5 tot 9 cm.. Bestel de Witte led inbouwspot Quentin, 9W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Witte led inbouwspot Quentin, 9W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart