Vierkante inbouwspot Enne met witte finish – Lampen24

De Vierkante inbouwspot Enne met witte finish is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

17.90

SKU: 531bc162242d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Vierkante inbouwspot Enne met witte finish bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Vierkante inbouwspot Enne met witte finish van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Eenvoudige inbouwlamp Enne met vierkant frame en verstelbaar inzetstuk Enne kan met de eenvoudige uitstraling voor veel gebouwen worden gebruikt, en is een inbouwspot met een discreet uiterlijk. Hij heeft een GU10-fitting en een lampinzetstuk dat voor een betere uitlijning van het licht kan worden gezwenkt. Een vierkante vorm en een wit oppervlak die allebei erg tijdloos zijn, worden hier gecombineerd. Onopvallende maar effectieve verlichting voor de hele woonkamer.. Bestel de Vierkante inbouwspot Enne met witte finish nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Vierkante inbouwspot Enne met witte finish – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart