Verchroomde LED inbouwspot Tools – Lampen24

De Verchroomde LED inbouwspot Tools is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Fabbian is snel bij u thuis bezorgd.

359.90

SKU: c8ce9a5614c8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Verchroomde LED inbouwspot Tools bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Verchroomde LED inbouwspot Tools van  Fabbian is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Verstelbare design inbouwlamp Tools in verschillende kleuren De halfronde behuizing van het zichtbare deel van de LED inbouwlamp Tools is gemaakt van blank verchroomd metaal, terwijl de inbegrepen doos van hitte- en slijtvast kunststof is vervaardigd. Het hele metalen frame kan in alle richtingen worden gedraaid, zodat LED inbouwlamp Tools onder andere kan worden gebruikt om bepaalde objecten of specifieke delen van de ruimte te verlichten. De lichthoek van de led’s bedraagt 34°. De benodigde aandrijving is niet bij de levering inbegrepen, maar moet afzonderlijk via de accessoires worden besteld.. Bestel de Verchroomde LED inbouwspot Tools nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Verchroomde LED inbouwspot Tools – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart