Slamp Idea LED wand inbouwlamp – Lampen24

De Slamp Idea LED wand inbouwlamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Slamp is snel bij u thuis bezorgd.

239.90

SKU: f9904d33b41c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Slamp Idea LED wand inbouwlamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Slamp Idea LED wand inbouwlamp van  Slamp is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Wand inbouwlamp Idea – lichtgevend accent met creatief gedachtes Een lang nadenken, een zich langzaam ontwikkelende gedachtengang en tenslotte het ontvlammende idee, dat wordt geïllustreerd als een glimmende gloeilamp – dit beeld wordt vaak gebruikt om een creatief proces weer te geven. Designer Marcantonio Raimondi Malerba heeft dit motief in deze LED wand inbouwlamp gerealiseerd. De kap, gedraaid uit één stuk acryl-kunststof, is ontworpen als een klassieke matte gloeilamp met een messingkleurige fitting. Binnenin is er plaats voor een vervangbare G9 LED-verlichting, zodat bij het inschakelen van de lamp ook daadwerkelijk een licht gaat branden. De afdekking van de montagebeugel is een vierkante plaat van gipspleister die met de kleur van de omringende muur kan worden geverfd voor een harmonieuze integratie in de sfeer. Als resultaat lijkt de peer voor de muur te zweven. De wand inbouwlamp Idea overtuigt door een hoogwaardige uitvoering, een onafhankelijk concept en een visuele optiek die de toeschouwer in de ban houdt – zoals men gewend is van de armaturen van de Italiaanse exclusieve fabrikant Slamp.. Bestel de Slamp Idea LED wand inbouwlamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Slamp Idea LED wand inbouwlamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart