Set van 5 inbouwlampen FQ 68-LED warmwit, hoekig – Lampen24

De Set van 5 inbouwlampen FQ 68-LED warmwit, hoekig is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Hera is snel bij u thuis bezorgd.

219.90

SKU: d6bb7214697d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Set van 5 inbouwlampen FQ 68-LED warmwit, hoekig bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Set van 5 inbouwlampen FQ 68-LED warmwit, hoekig van  Hera is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Elegante inbouwlamp FQ 68 LED Deze inbouwlamp in een set van 5 biedt een aantrekkelijk ontwerp in combinatie met een goede selectie van materialen. Bovendien is de gebruikte technologie up-to-date en vervolledigt de inbouwlamp met het moderne facet. Het design van de inbouwlamp Het design is tijdloos en elegant. De basisvorm van de lamp is een rechthoek, die wordt aangevuld door het zilveren montuur om de witte afdekking van de LED lampen. Door het frame oogt de inbouwlamp van zeer hoge kwaliteit. Met eenvoudige ontwerp-technische middelen wordt zo een tijdloos elegante lamp gecreëerd. De techniek van de lamp Er worden efficiënte LED’s gebruikt met een kleurtemperatuur van 3.000 Kelvin. De lamp is bovendien beschermd tegen stof en spatwater conform de IP44-norm. Opmerking: vlakke inbouw in panelen van 16 mm, bij isolatie afstandhouders van min. 50 mm gebruiken.. Bestel de Set van 5 inbouwlampen FQ 68-LED warmwit, hoekig nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Set van 5 inbouwlampen FQ 68-LED warmwit, hoekig – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart