Ronde LED inbouwspot Rila in wit – Lampen24

De Ronde LED inbouwspot Rila in wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Trio Lighting is snel bij u thuis bezorgd.

9.90

SKU: 06aedbbe59a8 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ronde LED inbouwspot Rila in wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ronde LED inbouwspot Rila in wit van  Trio Lighting is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Rila – kantelbaar downlight met efficiënte LED technologie De LED inbouwlamp Rila is een modern, rond ontworpen Downlight met geïntegreerde LED lamp. Deze verspreidt niet alleen aangenaam en warmwit licht, maar kan bovendien, indien nodig, ook kantelen en dus individueel en flexibel worden ingesteld. Dit maakt de LED inbouwlamp Rila tot de perfecte basis- en accentverlichting voor bijna alle woonkamers. Het maakt niet uit of het nu in de woonkamer, slaapkamer of gang is – met haar hoge stralingshoek van 110° bereikt de inbouwlamp Rila een bijzonder homogene verlichting.. Bestel de Ronde LED inbouwspot Rila in wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ronde LED inbouwspot Rila in wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart