Ronde LED inbouwspot Pamir in mat wit – Lampen24

De Ronde LED inbouwspot Pamir in mat wit is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Trio Lighting is snel bij u thuis bezorgd.

19.90

SKU: 0c3773abfa0c Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ronde LED inbouwspot Pamir in mat wit bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ronde LED inbouwspot Pamir in mat wit van  Trio Lighting is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Pamir – kantelbaar Downlight met moderne, dimbare LED technologie Modern ontwerp met energie-efficiënte LED technologie en een goed licht – dit is de LED inbouwspot Pamir. Het ronde downlight overtuigt met een geïntegreerde, dimbare LED die met een warmwitte kleurtint oplicht en bovendien kantelbaar is. Dit maakt een individuele aanpassing van de verlichting mogelijk, het maakt niet uit in welke kamer het is. De moderne LED inbouwspot Pamir kan bovendien subtiel in elk plafond worden ingevoegd, nauwelijks merkbaar, en maakt zo een gebruik als basis- of accentverlichting mogelijk in bijna elke woonkamer of interieurstijl.. Bestel de Ronde LED inbouwspot Pamir in mat wit nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ronde LED inbouwspot Pamir in mat wit – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart