Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 – Lampen24

De Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Hera is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: cfbb344af687 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 van  Hera is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vlakke inbouwarmatuur Dynamic met lichtregeling Het plastic model stelt de gebruiker in staat zich aan te passen aan zijn behoeften. De lichtkleur kan worden aangepast tussen 2.700 en 5.000 K, afhankelijk van de individuele behoeften. De inbouwlamp is echter niet dimbaar, maar heeft ook geen UV-component in het lichtspectrum of produceert ongewenste lichtvlekken. Door zijn vlakke afwerking en een praktische diameter van 7,5 cm kan hij op verschillende oppervlakken worden geïnstalleerd. De kleur roestvrijstaal verdwijnt op een visueel aangename manier in de ruimte. Een geschikte afstelling is mogelijk door een 2,5 meter lange aansluitkabel en een dynamische stekker.. Bestel de Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Ronde LED inbouwlamp Dynamic FR 68 – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart