Quentin – ronde led inbouwlamp wit, 6W – Lampen24

De Quentin – ronde led inbouwlamp wit, 6W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Arcchio is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: c39f45cce3dd Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Quentin – ronde led inbouwlamp wit, 6W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Quentin – ronde led inbouwlamp wit, 6W van  Arcchio is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Subtiele led inbouwlamp Quentin met zwenkende inzet Dankzij de geïntegreerde led-technologie heeft de Quentin inbouwlamp een heel laag stroomverbruik. Bovendien scoren de led’s met een lange levensduur. Dit zijn kwaliteiten die de consument waardeert en staan ​​voor de moderne standaard. De behuizing van de led downlight is wit, zodat u de Quentin buitengewoon veelzijdig kunt gebruiken. De belichtingshoek bedraagt 36° en de binnenkant is flexibel ingebracht in de behuizing, zodat men de lamp kan zwenken en de richting van het licht in een hoek van 30° kan worden aangepast. De installatie diameter bedraagt 6,8 cm tot 7,5 cm.. Bestel de Quentin – ronde led inbouwlamp wit, 6W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Quentin – ronde led inbouwlamp wit, 6W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart