Prios Shima LED inbouwlamp, wit, 3.000 K, 7 W – Lampen24

De Prios Shima LED inbouwlamp, wit, 3.000 K, 7 W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk PRIOS is snel bij u thuis bezorgd.

7.90

SKU: 89e8fac9bd9d Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Prios Shima LED inbouwlamp, wit, 3.000 K, 7 W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Prios Shima LED inbouwlamp, wit, 3.000 K, 7 W van  PRIOS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Rond LED inbouwarmatuur Shima in wit, geschikt voor vele doeleinden en dimbaar Shima is een LED-inbouwspot die scoort met een eenvoudig en modern design en past in vele omgevingen, zowel commerciële als residentiële. De vaste LED’s in de inbouwlamp produceren een warm wit licht dat ook goed in een huiselijke omgeving kan worden gebruikt. Met een stralingshoek van 38° is het licht gecentreerd en puntvormig, waardoor Shima ook zeer geschikt is voor het gericht verlichten van objecten of kleinere oppervlakken. Het witte oppervlak oogt bijzonder tijdloos en integreert zich daarom gemakkelijk in vele stijlen. Indien gewenst kan de helderheid van de LED’s worden geregeld via een externe dimmer, zodat u de verlichting harmonisch kunt afstellen. – Montagediameter: 6,8 cm tot 7,5 cm. Bestel de Prios Shima LED inbouwlamp, wit, 3.000 K, 7 W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Prios Shima LED inbouwlamp, wit, 3.000 K, 7 W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart