Prios Rida LED inbouwspot, CCT, 22,5 cm, 30 W – Lampen24

De Prios Rida LED inbouwspot, CCT, 22,5 cm, 30 W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk PRIOS is snel bij u thuis bezorgd.

17.90

SKU: 19a7d5ba0c14 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Prios Rida LED inbouwspot, CCT, 22,5 cm, 30 W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Prios Rida LED inbouwspot, CCT, 22,5 cm, 30 W van  PRIOS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Grote, dimbare LED-downlight Rida met ronde, witte rand; lichtkleur regelbaar via DIP-schakelaar, IP44 Rida is een praktische lichtbron met relatief grote afmetingen voor een inbouwarmatuur, die zowel particulier als commercieel op verschillende manieren kan worden toegepast. Dankzij de hoge beschermingsgraad kan hij ook in vochtige ruimtes worden gebruikt, aangezien vocht de inbouwspot niet kan beschadigen, waardoor hij geschikt is voor badkamerverlichting. Het eenvoudige ontwerp met wit oppervlak en ronde vorm past in veel hedendaagse omgevingen, maar is in principe ook heel tijdloos. Daarom kunt u de LED inbouwspot gebruiken waar u maar wilt. Als u dat wilt en een externe dimmer beschikbaar is, kunt u ook de helderheid van de LED’s regelen. Bijzonder interessant, ook voor commercieel gebruik, is ook de mogelijkheid om de lichtkleur te variëren via een DIP-schakelaar. Zo kunt u vóór de installatie de juiste lichtkleur kiezen en instellen. Een relatief brede stralingshoek maakt een ruimteverlichting met een groot oppervlak mogelijk, waarbij in grotere ruimten meerdere inbouwspots kunnen worden gebruikt, zodat de verlichting helder en breed is. – Instelling CCT-kleur mogelijk vóór armatuurinstallatie via DIP-schakelaar – IP44, hoge beschermingsgraad voor gebruik in vochtige ruimtes – dimbaar – brede stralingshoek voor verlichting van een groot gebied. Bestel de Prios Rida LED inbouwspot, CCT, 22,5 cm, 30 W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Prios Rida LED inbouwspot, CCT, 22,5 cm, 30 W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart