Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 22 cm, 18 W – Lampen24

De Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 22 cm, 18 W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk PRIOS is snel bij u thuis bezorgd.

9.90

SKU: 2d1b46bfbb39 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 22 cm, 18 W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 22 cm, 18 W van  PRIOS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwlamp Helina met zilveren frame, voor badkamers, dimbaar en vooraf instelbare lichtkleur De LED-inbouwdownlight Helina heeft een eenvoudige en tijdloze look en kan op verschillende manieren worden gebruikt, waarbij de armatuur verschillende functies belooft. Enerzijds kan hij dankzij IP44 in vochtige ruimten worden geïnstalleerd omdat hij voldoende beschermd is tegen vocht, en anderzijds is hij dimbaar als er een externe dimmer wordt geïnstalleerd. Bovendien hebt u de mogelijkheid om de lichtkleur vóór de montage te kiezen, want op de behuizing bevindt zich een DIP-schakelaar die in drie verschillende standen kan worden gezet. Met zijn eigenschappen is de LED-inbouwarmatuur een nuttige lichtbron voor zowel particulier als commercieel gebruik, en met de tamelijk brede stralingshoek kunnen ruimten over een groot gebied worden verlicht, vooral wanneer meerdere armaturen in één ruimte worden gemonteerd. De lichtopbrengst van de LED’s is hoog, maar het stroomverbruik is matig, zodat het een efficiënte lichtbron is. – Extern dimbaar – IP44, voor badkamers en vochtige ruimtes – CCT DIP-schakelaar voor het vooraf instellen van de lichtkleur. Bestel de Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 22 cm, 18 W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 22 cm, 18 W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart