Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 11,5 cm – Lampen24

De Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 11,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk PRIOS is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 543a5da712b7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 11,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 11,5 cm van  PRIOS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Zilverkleurige LED-inbouwspot Helina in hoekige vorm, IP44, dimbaar, lichtkleur instelbaar Helina heeft een vierkante basisvorm en is ontworpen voor inbouw in het plafond. Het design met het hoekige, zilveren frame heeft een aangenaam eenvoudig en tijdloos effect, zodat de armatuur op verschillende manieren kan worden gebruikt, ook in een commerciële omgeving. Het feit dat Helina met zijn IP44-beschermingsgraad ook in vochtige ruimtes kan worden gebruikt, vergroot de gebruiksmogelijkheden. Een ander pluspunt is dat u ook de lichtkleur naar wens kunt instellen, hiervoor zit er een DIP-schakelaar op de behuizing waarmee u de kleurtemperatuur vóór installatie kunt selecteren. Dimbaarheid is ook gegarandeerd indien een externe dimmer voor dit doel beschikbaar is. Dan kunt u de helderheid precies regelen. – DIP-schakelaar voor het vooraf instellen van de lichtkleur – IP44 voor badkamers en vochtige ruimtes – extern dimbaar. Bestel de Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 11,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Prios Helina LED inbouwlamp, zilver, 11,5 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart