Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 22 cm, 18 W – Lampen24

De Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 22 cm, 18 W is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk PRIOS is snel bij u thuis bezorgd.

17.90

SKU: 24f81b0c7fa7 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 22 cm, 18 W bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 22 cm, 18 W van  PRIOS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Witte, heldere LED-inbouwarmatuur Helina met IP44 en DIP-schakelaar voor het instellen van de lichtkleur Helina overtuigt in vele opzichten en is een veelzijdige lichtbron voor zowel particuliere woningen als commerciële omgevingen. Met de hogere beschermingsklasse spreekt alles voor het gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en voor een optimaal lichtresultaat kunt u de lichtkleur vóór de montage aanpassen op de behuizing, waar zich een DIP-schakelaar bevindt. Bovendien heeft men de mogelijkheid om de helderheid te regelen indien een externe dimmer beschikbaar is. De look is eenvoudig en tijdloos met de vierkante basisvorm en het witte frame. – dimbaar – Lichtkleur kan vooraf worden ingesteld via DIP-schakelaar – IP44, geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Bestel de Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 22 cm, 18 W nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 22 cm, 18 W – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart