Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 16,5 cm – Lampen24

De Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 16,5 cm is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk PRIOS is snel bij u thuis bezorgd.

11.90

SKU: c6bd002d2fcb Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 16,5 cm bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 16,5 cm van  PRIOS is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Vierkante LED-inbouwlamp Helina in wit, CCT lichtkleur instelbaar, IP44, dimbaar Helina is speciaal ontworpen voor gebruik in badkamers en andere natte ruimten en is een echte allrounder voor veelzijdig gebruik, die verschillende functies en pluspunten combineert. De LED-inbouwarmatuur heeft een vierkante vorm en het hoekige design oogt, samen met het witte oppervlak van het frame en het diffusorvlak, bijzonder eenvoudig en tijdloos. Daarom kan de inbouwlamp flexibel worden gebruikt, niet alleen privé, maar ook in een commerciële omgeving. Vooral hier blijkt het een voordeel te zijn dat men de mogelijkheid heeft om de lichtkleur via een DIP-schakelaar op de behuizing in te stellen vóór de montage. De stralingshoek is relatief groot gehouden en maakt een ruimteverlichting met een groot oppervlak mogelijk, vooral wanneer meerdere armaturen samen worden gebruikt. Bovendien kunt u de helderheid regelen via een externe dimmer, want de leds zijn dimbaar. – CCT-kleurinstelling via DIP-schakelaar – IP44 voor gebruik in vochtige ruimtes – dimbaar. Bestel de Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 16,5 cm nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Prios Helina LED inbouwlamp, wit, 16,5 cm – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart