Premium VARIAS inbouwlamp, zwenkbaar, ijzer g. – Lampen24

De Premium VARIAS inbouwlamp, zwenkbaar, ijzer g. is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk Paulmann is snel bij u thuis bezorgd.

17.90

SKU: 3a1309b24447 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Premium VARIAS inbouwlamp, zwenkbaar, ijzer g. bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Premium VARIAS inbouwlamp, zwenkbaar, ijzer g. van  Paulmann is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Decoratieve PREMIUM VARIAS halogeen-inbouwspot – draaibaar, voor meer speelruimte bij de lichtplanning en de hoogste eisen Deze decoratieve PREMIUM VARIAS inbouwspot uit de Premium Line is tot 30° zwenkbaar en zorgt zo voor een flexibelere verlichting van ruimtes. Hij is gemaakt van hoogwaardig aluminium en dus roestvrij. Het supervlakke ontwerp doet de armatuur bijna opgaan in haar omgeving. Vanwege beschermingsklasse IP23 en hoger is gebruik in vochtige ruimten bijzonder aan te bevelen. Snelle montage wordt gegarandeerd door de stekkerverbindingen aan de kabeluiteinden.. Bestel de Premium VARIAS inbouwlamp, zwenkbaar, ijzer g. nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Premium VARIAS inbouwlamp, zwenkbaar, ijzer g. – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart