Plafondinbouwspot Olympia_ T234 1-lamp – Lampen24

De Plafondinbouwspot Olympia_ T234 1-lamp is nu voordelig verkrijgbaar bij Lampen24. De badkamerlamp van het merk TECNICO by Sforzin is snel bij u thuis bezorgd.

SKU: 164bed299a17 Categorie: Tags: , ,

Bestel nu de Plafondinbouwspot Olympia_ T234 1-lamp bij Lampen24.nl tegen een bijzonder nette prijs. Met vele honderden verschillende inbouwspots in diverse soorten en maten bent u bij ons op het juiste adres. De Plafondinbouwspot Olympia_ T234 1-lamp van  TECNICO by Sforzin is van uitstekende kwaliteit en snel bij u thuis bezorgd.

Inbouw plafondlamp Olympia T234 met GU10 aansluiting De inbouwspot Olympia_ T234 is zeer eenvoudig en onopvallend gehouden en integreert zich compromisloos in het plafond. De armatuur wordt alleen geaccentueerd door de discrete buitenrand en siert de omgeving met zijn lichte uitsteeksel. Aan het plafond is alleen het smalle frame zichtbaar, waarin de lamp zit, waardoor de inbouwspot een lichtbron is die in elke woonstijl kan worden geïntegreerd.. Bestel de Plafondinbouwspot Olympia_ T234 1-lamp nu via bijgaande button en u word doorgestuurd naar de website van Lampen24 zodat u rechtstreeks kunt bestellen.

Specificaties: Plafondinbouwspot Olympia_ T234 1-lamp – Lampen24

Merk

Kleur

Goedkope lampen
Goedkope lampen
Logo
Shopping cart